´T NIPPERKE 0,35L

Zoek je een leuk cadeautje voor een kleiner budget, dan hebben wij onze 0,35L nipperke designfles voor je. ´t Nipperke is bereid uit zuiver natuurproducten, zonder toevoeging van geur- en/of smaakstoffen. Volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een prachtige designfles.

Bestel direct

´T NIPPERKE 0,5L

De 0,5L is de grote variant van de designflessen. Deze sierlijke fles is ook nog leuk om te hergebruiken als bloemenvaasje, nadat de bodem is bereikt. ´t Nipperke is volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een prachtige designfles.

Bestel direct

´T NIPPERKE 0,7L

De 0,7L noemen we ook wel onze horecaschenk fles, “veel voor weinig”. ´t Nipperke is bereid uit zuiver natuurproducten, zonder toevoeging van geur- en/of smaakstoffen. Volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een standaard schenkfles met draaidop.

Bestel direct

´T NIPPERKE 0,5L geschenkverpakking

Deze luxe geschenkverpakking bestaat uit een fles 0,5L met twee shotglaasjes. Als complete set verpakt in een robuuste, maar toch sierlijke geschenkverpakking.

 

Bestel direct

´T NIPPERKE MINI

mini nipperkes, 30 flesjes van 20ml gevuld met onze heerlijke likorette,

Bestel direct

SHOTGLAASJES

Beleef het gevoel van de Kempen in dit prachtige ‘t Nipperke shotglas! De shotglaasjes van 3,4cl worden per 12 verkocht en zijn de perfecte match voor ‘t Nipperke.

Bestel direct