´T NIPPERKE 0,35L

Zoek je een leuk cadeautje voor een kleiner budget, dan hebben wij onze 0,35L nipperke designfles voor je. ´t Nipperke is bereid uit zuiver natuurproducten, zonder toevoeging van geur- en/of smaakstoffen. Volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een prachtige designfles.

Bestel direct

´T NIPPERKE 0,5L

De 0,5L is de grote variant van de designflessen. Deze sierlijke fles is ook nog leuk om te hergebruiken als bloemenvaasje, nadat de bodem is bereikt. ´t Nipperke is volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een prachtige designfles.

Bestel direct

´T NIPPERKE 0,7L

De 0,7L noemen we ook wel onze horecaschenk fles, “veel voor weinig”. ´t Nipperke is bereid uit zuiver natuurproducten, zonder toevoeging van geur- en/of smaakstoffen. Volgens uniek recept gestookt en daarna afgevuld in een standaard schenkfles met draaidop.

Bestel direct

´T NIPPERKE 0,5L geschenkverpakking

Deze luxe geschenkverpakking bestaat uit een fles 0,5L met twee shotglaasjes & serveertips (boekje). Als complete set verpakt in een robuuste, maar toch sierlijke geschenkverpakking.

Deze geschenkverpakking kunt u ook personaliseren met uw bedrijfsuitstraling, foto of dergerlijke. Bekijk de mogelijkheden.

Bestel direct

´T NIPPERKE 0,7L MET EIGEN ETIKET

Hoe leuk is dat! Uw eigen nipperke laten ontwerpen. 
Bekijk de mogelijkheden.

Bestel direct

´T NIPPERKE MINI

Je eigen mini nipperkes, flesjes van 20ml gevuld met onze heerlijke likorette, ‘t nipperke. 40 flesjes gevuld met 20ml.

Bestel direct

´T NIPPERKE MINI MET EIGEN ETIKET

Je eigen mini nipperkes, flesjes van 20ml gevuld met onze heerlijke likorette, ‘t nipperke. Vanaf 80 flesjes te personaliseren (verpakt per 40 flesjes). Minimale bestelorder 2 sets van 40 flesjes. Leuk als verrassing, bedankje voor je eigen bruiloft of een feest, maar ook erg leuk als promotiemateriaal voor je bedrijf!

Bestel direct

SHOTGLAASJES

Beleef het gevoel van de Kempen in dit prachtige ‘t Nipperke shotglas! De shotglaasjes van 3,4cl worden per 6 verkocht en zijn de perfecte match voor ‘t Nipperke.

Bestel direct